Het verhaal achter de personal trainer

Over mij

Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Gijs van Brink. Met 11+ jaar ervaring heb ik nog steeds plezier in het beoefenen van en lesgeven in krachttraining.

Krachttraining met eigen lichaamsgewicht

Meer uitdaging in het sporten

Omdat ik in de loop der jaren op zoek ging naar meer uitdaging ben ik bij Calisthenics uitgekomen: een leuke manier van krachttraining waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht als weerstand.

Vanuit daar heb ik een passie voor handstandtraining ontwikkelt. Omdat ik op volwassen leeftijd op mijn handen heb leren staan weet ik precies wat de struikelblokken zijn voor andere volwassen.

voorkeur homepage
Voorkeur about me

Flexibiliteit en aanleg

Samenwerken met experts

Dit helpt mij bij het lesgeven aan andere volwassenen. Toen ik startte met handstandtrainingen bleek al snel dat ik veel flexibiliteit mistte om mijn doelstellingen te behalen. Ondanks dat ik hier geen aanleg voor heb, heb ik met hard werken en de best mogelijke hulp in het buitenland (Emmet Louis en Yuval on Hands) de juiste flexibiliteitscapaciteit ontwikkelt.

Verder heb ik getraind met Jan Jirak (professioneel artiest en coach) en hebben wij samen een handstand workshop gegeven in Praag.

Certified coach en personal trainer

Inmiddels ben ik nu meer dan 7 jaar werkzaam als coach met ervaring in de fitness bij verschillende commerciële sportscholen. Tegenwoordig ben ik werkzaam bij Tri-PT studio als coach en personal trainer. Mijn doel is om mijn passie voor handstanden en calisthenics met jou te delen.

Door mijn intrinsieke motivatie, oprechte interesse en plezier in personal training wilde ik expert worden in dit vakgebied. Daarom heb ik onderstaande opleidingen gevolgd:

Henselmans certified personal trainer

De meest uitgebreide op wetenschap gebaseerde Personal training opleiding. Ontwikkeld door gerespecteerd wetenschapper, Menno Henselmans.

Fitvak A

Opleiding tot Europees erkend fitnesstrainer.

Fitvak B

Opleiding tot Europees erkend Personal Trainer.

TRX certified trainer

TRX is de originele suspension trainer, een enorm handige tool waarmee je waar je ook bent een goede training kan doen.

Zij gingen je voor

Personal Training Recensies

Doelen behalen met personal training

Waar wil jij aan werken?

Ik ben benieuwd naar de doelen die je samen wilt behalen. Klik op een van mijn expertises om hier meer over te lezen.