Handstand training

Van instap, basic tot advanced, ik geef les aan alle niveaus. Je zal merken dat je er steeds meer zin in krijgt, het leuker gaat vinden, en resultaat boekt.

Handstand

Waarom Handstandtraining? En is dit iets voor mij?

Handstand training is voor iedereen die toe is aan een leuke nieuwe uitdaging. Het is een vrij moeilijke discipline waar veel energie en werk in gaat zitten, maar des te meer voldoening geeft als je resultaat behaalt.

Samen stellen we realistische doelen voor deze leuke en actieve uitdaging. Het zal veel voldoening geven als je stapsgewijs nieuwe mijlpalen bereikt in je training. Omdat ik handstanden zelf als volwassenen geleerd heb weet ik wat de struikelblokken zijn voor andere volwassen waardoor ik precies weet hoe ik je kan helpen.

Gratis intake

Bel vrijblijvend

Handstand training

Hoe zien de trainingen eruit?

Van instap, basic tot advanced, ik geef les aan alle niveaus. We beginnen rustig en door middel van gestructureerde training krijg je de smaak al snel te pakken. Je zal merken dat je er steeds meer zin in krijgt, het leuker gaat vinden, en resultaat boekt.

DSC08412_Nik_DxOS
DSC08346_NikS
voorkeur homepage
DSC08337_NikS

Handstand training

Dit kan jij leren

Basic: Heb je geen ervaring? Dan beginnen we bij de basis. We starten tegen de muur en gaan daarna over tot een vrije handstand.

Advanced basics: Wanneer je de vrije handstand onder de knie hebt leer ik je handstand shapes (o.a. straight, tucked, diamond, straddle position), en daarna o.a. handstand presses/heffen (van straddle tot stalder).

Advanced: 1-arm handstand

“Je zal merken dat je er steeds meer zin in krijgt, het leuker gaat vinden, en resultaat boekt.”

Handstand training

Ben jij toe aan deze uitdaging? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Ik vertel het je graag onder het genot van een kop koffie.

Locatie

De trainingen worden gegeven bij Tri-PT Studio in Voorschoten. De studio ligt naast het treinstation Voorschoten en heeft gratis genoeg parkeerplaatsen. 

Liever WhatsAppen, bellen of mailen?

Personal Trainer

Gijs van Brink

Zij gingen je voor

Recensies